Gratis Aanmelden

Neuken in bi shemale (32)

SammieShemale (32)

Op het eerste gezicht zie je niks aan mij, maar ik ben een shemale. Ik heb blond haar bruine ogen lekkere lippen en lust er wel pap van. Ik ben verslaafd aan seks en wil dit delen met een stoute man.

Maak contact met haar
  1. Naam: SammieShemale
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/6/1990
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken in bi shemale SammieShemale van 32
Mashasexy (25)
★★★★★
Wanneer ik ergens voor ga dan doe ik dat vaak over enthousiast. Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te proberen. Soms ga ik daar mee af als een gieter en ga ik ontzettend op mijn bek, maar dat geeft niet. In het leven is het vallen, op staan en weer door gaan. Ik ben hier voor wat spanning nu, ik ben benieuwd of ik dat kan vinden hier.
Sex met eenzame ladyboy
MarijneGenot (29)
★★★★☆
Heerlijk als hij lekker hard wordt en begint op te zwellen in je broek... Ja ik weet het, want ik heb er zelf ook 1. Als je dan ook nog eens iets kan doen waardoor dat lekkere gevoel alleen nog maar sterker wordt, dan is het helemaal genieten.
Klaarkomen met wulpse tranny
DirtyWilma (37)
★★★★☆
Ik ben een geile shemale die dol is op een goed rollenspel. Ik kan mezelf dan ook helemaal inleven in de rol en dat zorgt voor heel wat geile avonturen. Alleen op het moment heb ik weinig tot geen avonturen, dus het zou geweldig zijn om een man te vinden die samen met mij een heel nieuw leven in de rollenspellen wil blazen. En dan zorg ik ervoor dat jij van top tot teen heerlijk verwend gaat worden. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten!
Neuken met eenzame trans
Milana97 (25)
★★★★★
Hi! Ik ben Milana. Ik zou mijzelf omschrijven als lief, sociaal, speels en verleidelijk. Ik vind het echt fijn als een man lekker opgewonden wordt als ik met mijn lichaam voor hem in het rond draaien. Een lapdance is daarom wel iets wat ik wil oefenen, best een geil voorspel toch?
Daten met eenzame ladyboy
FreeToEnjoy (39)
★★★★★
Kom gerust een keer vrijblijvend van mij genieten. Ik doe het altijd veilig en ben vrij van ziektes, goed verzorgd en heb iedere dag wel zin. Jij een ervaring rijker en mijn handen weer eens een avondje rust. Goede deal toch?!
Vrijen met sexy trans
Marielys (40)
★★★★★
Mag dan wel een vriend hebben dat weerhoudt mij er niet van om het met anderen te doen. Ik ben nou eenmaal een sletje en moet wel mijn naam hooghouden. Ik vind het heerlijk om ook wat anders hoog te houden en daar ga jij kennis mee maken. Seks vind ik super lekker en neuken doe ik graag, ik kan dominant zijn maar word het liefste gewoon misbruikt zoals dat bij een echt goedkoop sletje hoort.
Klaarkomen met lekkere trans
Gijsbertje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een kont die ik mag penetreren met mijn stijve lul om je eens goed van achteren te nemen en je helemaal vol met mijn warme zaad te spuiten...
Vluggertje met Gijsbertje
Shania
★★★★★★★★★★
Ik ben een transsexueel uit Limburg en ik zoek een soort van vaste sex relatie. Dus dat we samen spannende dingen doen zonder koppeltjes gedoe, snap je?
Sexfriends met Shania
Geesje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die ik tot het einde mag afzuigen en die ook openstaat voor anale sex. Ik zoek het liefste een relatie, maar gewoon sexvriendjes zijn vind ik ook OK
Relatie met Geesje
Alyke
★★★★★★★★★★
Ik wil heel graag jouw sletje zijn. Even lekker los gaan met elkaar.. Lijkt jou dat wat? Stuur je me een klein berichtje? Dan gaan we lekker een potje sexen...
Vluggertje met Alyke
© 2024 trannyneuken.nl